Adeverinta medicala pentru motivarea neprezentari la locul de munca din motive medicale si refuzata de catre angajator!este legal refuzul qngajatorului?
Buna ziua!In data de 07.01.2019,pentru ca am fost bolnava si in imposibilitatea de a ma deplasa la spital pentru un medical pe care ulterior l-am obtinut insa cu data de 08.01.2019 pana pe data de 13.01.2019,am dus angajatorului o adeverinta de la medicul de familie pentru data de 07.01.2019 in urma caruia speram sa ma treaca abesnt motivat la locul de munca,dar angajatorul mi-a refuzat-o sustinand ca nu ma poate opera in pontaj cu ea si obligandu-sa mi iau o zi din cocediu de odihna cu acea data sau daca refuz,voi fi pontata abesnta nemotivata la data respectiva!Va rog a imi raspunde din punct de vedere legal,are dreptul angajatorul sa mi refuze adeverinta medicala pe motiv ca nu se poate asa ceva si ca nu o poate opera in pontaj,abesenta motivata?Si va rog sa mi rapundeti ce as putea face incontinuare!Cu stima,va multumesc pentru raspuns!
Nu mai postati aceeasi discutie pe mai multe sectiuni de forum. Aglomerati inutil forumul de discutii si raspunsurile pot fi intarziate.
Ati primit raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Adeverinta zile cm
CROSETEL
Am o nelamurire cu privire la elibearea adeverintei cu zile de concediu medical:
-cum se calculeaza zilele de concediu medical, pe an calendaristic ( adica de ... (vezi toată discuția)