avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta zile CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta zile CM

Am o nelamurire cu privire la elibearea adeverintei cu zile de concediu medical:
-cum se calculeaza zilele de concediu medical, pe an calendaristic ( adica de la 01.01 pana la 31.12), sau efectiv pe ultimele 12 luni?
Mai concret,
- am un coleg care este in concediu medical din luna octombrie, la data de 31.12.2018 a acumulat cele 90 de zile de cm fara a intra la comisie.Acum la 07.01.2019 vine sa ii eliberez alta adeverinta cu zile de concediu medical, si nu stiu cum sa fac.O eliberez cu 0 zile , deoarece a inceput un alt an, sau cu 90 de zile ?
-am o colega care a incetat cim la data de 01.08.2018,.Acum solicita de la vechiul angajator adeverinta cu zile de concediu medical,zile ce au fost acordate in luna martie 2018 si iulie 2018,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 8 Ianuarie 2019
Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema .. topicul initial se gaseste in sectiunea Somaj ....continuati discutiile aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Imi cer scuze,dar nu am fost atenta cand am deschis topicul ,si daca am vazut ca nu imi raspunde nimeni ,atunci am observat ca nu am postat pe forumul care trebuia.
De aceea am redeschis topicul pe forumul pe care vroiam
Topicul respectiv se incadreaza, mai repede, in acea sectiune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical CROSETEL CROSETEL Am o nelamurire cu privire la elibearea adeverintei cu zile de concediu medical: -cum se calculeaza zilele de concediu medical, pe an calendaristic ( adica de ... (vezi toată discuția)
Lipsa carnet de muncă! am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet de muncă, itm mi a eliberat adeverință cu vechimea în muncă și casa de pensii stagiu de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)