avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa carnet de muncă! Am lucrat la o firma 1 an, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa carnet de muncă! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet ...

Va salut! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet de muncă, itm mi a eliberat adeverință cu vechimea în muncă și casa de pensii stagiu de cotizare! Cei de la casa de pensii mi au cerut carnet de muncă, dovada vechimii (pana în 2010 faci dovada cu carnetul de munca). Trebuie sa demonstrez ca n am avut, sunt suficiente cele 2 adeverințe ptr dosar pensionare?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 2 Martie 2021
Vi s-a dat deja raspuns la problema

www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

======
Regulament Forum Avocatnet.ro
Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

Încălcarea regulamentului se sancţionează în prima fază cu avertisment, care va fi public și se va posta de către administratori / moderatori în secţiunea de anunţuri oficiale a forumului.

Dacă nu puteți sau nu doriti să respectaţi acest regulament, singura soluţie constă în încetarea activității pe forum. În caz contrar, vom fi nevoiţi să luăm toate măsurile necesare pentru ca forumul Avocatnet să-și desfăşoare existența în bune condiţii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta, temporar sau definitiv.
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)
Taxe pfa arinna arinna Care sunt impozitele si taxele de platit in fiecare luna la un venit de 700ron, un salariat cu 525 ron brut , lucreaza cu 6 ore, si alte chelt cu intretinerea ... (vezi toată discuția)