avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU MEDICAL

Am o nelamurire cu privire la elibearea adeverintei cu zile de concediu medical:
-cum se calculeaza zilele de concediu medical, pe an calendaristic ( adica de la 01.01 pana la 31.12), sau efectiv pe ultimele 12 luni?
Mai concret,
- am un coleg care este in concediu medical din luna octombrie, la data de 31.12.2018 a acumulat cele 90 de zile de cm fara a intra la comisie.Acum la 07.01.2019 vine sa ii eliberez alta adeverinta cu zile de concediu medical, si nu stiu cum sa fac.O eliberez cu 0 zile , deoarece a inceput un alt an, sau cu 90 de zile ?
-am o colega care a incetat cim la data de 01.08.2018,.Acum solicita de la vechiul angajator adeverinta cu zile de concediu medical,zile ce au fost acordate in luna martie 2018 si iulie 2018,

Alte discuții în legătură

Adeverinta zile cm CROSETEL CROSETEL Am o nelamurire cu privire la elibearea adeverintei cu zile de concediu medical: -cum se calculeaza zilele de concediu medical, pe an calendaristic ( adica de ... (vezi toată discuția)
Concediul medical anne_david anne_david Buna ziua, Va rog sa-mi spune-ti, cele 90 zile de CM se considera calendaristice sau lucratoare. Ele se calculeaza de la 01 ian pana la 31 dec, sau in 12 ... (vezi toată discuția)
Cm - avizul medicului expert razvan_radu razvan_radu Buna dimineata! Situatia este urmatoarea: un salariat a avut in cursul anului 2014 - 3 concedii medicale pe diferite afectiuni care totalizeaza 12 zile ... (vezi toată discuția)