avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa

Buna seara! Cum as putea recupera taxa auto (am platit mai multe tipuri de taxe de-a lungul anilor) pentru 3 autoturisme, ale caror copii de pe talon nu le am? Am in schimb copii de pe chitantele cu care am achitat (la una dintre ele am chiar in original), la un autoturism am copie de pe carte, la niciunul dintre cele 3 nu am copie de pe talon.
De asemenea, mai am copiile de pe traducerile legalizate ale cartilor originale. Am vandut toate cele 3 masini, asa ca nu am copii de pe talon.
Asadar, cum as putea recupera taxele?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa ? cata1569 cata1569 Buna seara. In 9.05.2007 am platit taxa prima inmatriculare 1414 ron si in 11.05.2007 inca o diferenta de 1401 ron (deci total 2815) pentru un Opel Astra ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand ... ionutalex86 ionutalex86 Buna seara. Am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand taxa de poluare a autovehiculului publicata in oug 93/2022. Intrebarea mea este : Mai pot ... (vezi toată discuția)