avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit pfa 2018 norma pe venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit pfa 2018 norma pe venit

Pfa cu norma de venit ce declara in formularul unic [fost 600] in 2018?
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:26, 15 Martie 2018
Astepati putin sa adopte si sa publice in monitorul oficial noile modificari la d600.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie plata cas si cass in calitate de pfa euely euely Buna ziua, am o nelamurire in ce priveste obligatia platii contributiilor pentru CAS si CASS ca PFA si va dau urmatoarea situatie: - in anul 2017 am realizat ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 600 pentru plata cas danpin69 danpin69 Buna ziua Sunt PFA din 2014 cu norma de venit, obiectul activitatii fiind \" Coafura si alte activitati de infrumusetare\" cod CAEN 9602. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Pfa - contributii obligatorii la sistemul public de pensii Irimia_Vali Irimia_Vali Buna seara, Am urmatoarea dilema...ca PFA trebuie sa platesc contributii la sistemul public de pensii, daca ma aflu sub baremul impus in codul ... (vezi toată discuția)