avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... adeverinta venit detinut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

adeverinta venit detinut

Cum pot obtine o adeverinta de venit pentru sotul meu care este incarcerat la un penitenciar. El nu o poate solicita fizic din cauza situatiei. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Adeverinta venit cristiserb cristiserb Cum pot obtine o adeverinta de venit pentru sotul meu care este isi ispaseste pedeapsa la un penitenciar? Ne este necesara la comisia de eliberare. El nu o ... (vezi toată discuția)
Datorii anaf Vescarviorel Vescarviorel Buna ziua . Anaf-ul nu a vrut sa imi elibereze o adeverinta de venit deoarece am datorii la ei . Dupa o lunga discutie la mai multe ghisee am aflat ca am ... (vezi toată discuția)
Penitenciar targu jiu Cristeaalina86 Cristeaalina86 PENITENCIAR TARGU JIU BUNA ZIUA MA POATE AJUTA UN AVOCAT DIN TARGU JIU PENTRU O PROBLEMA A SOTULUI MEU CARE ESTE INCARCERAT IN PENITENCIARUL TARGU JIU SI NU I ... (vezi toată discuția)