avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PENITENCIAR TARGU JIU
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PENITENCIAR TARGU JIU

PENITENCIAR TARGU JIU
BUNA ZIUA MA POATE AJUTA UN AVOCAT DIN TARGU JIU PENTRU O PROBLEMA A SOTULUI MEU CARE ESTE INCARCERAT IN PENITENCIARUL TARGU JIU SI NU I SE ACORDA RIDICAREA MASURII DISCIPLINARE, PRIMIND 2 AMANARI DIN CAUZA UNUI RAPORT CARE NORMAL PUTEA FII SCOS DUPA 4 LUNI!DAR SOTULUI I S-A RESPINS EVIDENTIEREA!nu stiu cui sa ma mai adresez la cate nereguli i s-au intamplat pana acum!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:22, 21 Decembrie 2020
Da , sigur , gasiti avocati foarte foarte buni , aici ... [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de liberare stefanolivia stefanolivia Buna ziua,revin cu o intrebare,pt. un detinut care a avut o condamnare de 3 ani si 2 luni pt. trafic de droguri(marijuana),a avut un raport(pt. ca dormea in ... (vezi toată discuția)
Regimul semideschis itztu itztu Buna ziua! Ma intereseaza daca imi puteti spune care sunt penitenciarele in care se executa regim semideschis si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a te ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)