avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deranjat de vecinul de vis a vis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deranjat de vecinul de vis a vis

Buna seara !
Vecinul de vis a vis isi parcheaza masina pe partea lui dar in dreptul portii mele . Acesta are o deschidere la strada de 40 metri si isi parcheaza masina la o distanta de 20 de metri de poarta lui tocmai ptr a ma deranja pe mine. Mentionez ca strada este cam ingusta (5 metri ) si eu ca sa intru cu masina in curte trebuie sa fac mai multe manevre . De fapt masina nici nu este a lui. Am fost la Politie si acolo mi-au spus ca nu scrie nicaieri ca nu are voie sa-si parcheze masina acolo atita timp cit e in dreptul gardului lui si pe partea lui,.Pai atunci asta inseamna ca si eu pot lua citeva rable si sa le tin in strada in dreptul proprietatii mele ?Masina respectiva este o rabla,nu circula cu ea . Un om normal la cap isi parcheaza masina in dreptul portii lui si nu la 20 de metri distanta. Va rog sa-mi spuneti,sa ma sfatuiti ce pot face in privinta asta. Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
menghina 2, utilizator
Cel mai recent răspuns: menghina 2 , utilizator 18:05, 15 Martie 2018
In afara unei discutii amiabile nu prea aveti alternative.
Buna seara ! Multumesc ptr amabilitatea de a-mi raspunde . In nici un caz nu se pune problema unei discutii amiabile. Momentan ma aflu in proces cu acest vecin ptr ca in urma cu 8 luni avind masina parcata tot in acest loc obisnuia ca dupa orele 23 sa dea si muzica la maxim in masina tocmai ptr a ma provoca sa-l bat. Intr-una din seri am mers la el sa-i spun sa opreasca muzica si m-a lovit cu pumnul. Pina la urma e domeniul public,de ce Politia nu-i poate impune sa ia masina de acolo ? Mai ales ca nici macar nu e el proprietar. In cazul asta inseamna ca si eu pot sa aduc niste rable si sa le insir pe linga gardul meu. Nu ?
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
menghina 2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)