avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Concediul de odihna neefectuau
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Concediul de odihna neefectuau

Bună seara! În perioada 2010.-2012 am fost director de școală Gimnaziala și nu am luat concediu de odihnă. Mai pot recupera echivalentul în lei, dacă am încheiat contractul de munca cu școală?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
CCMS, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:47, 17 Martie 2018
Nu mai puteti face nimic ... actiunea dvs in justitie va fi respinsa ca fiind prescrisa.

Art. 171 C.mun.
(1) Dreptul la acţiune cu privire la drepturile salariale, precum şi cu privire la daunele rezultate din neexecutarea în totalitate sau în parte a obligaţiilor privind plata salariilor se prescrie în termen de 3 ani de la data la care drepturile respective erau datorate.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221 /2008 katalin31 katalin31 Bună ziua! Buna ziua, Sunt institutor si am urmatoarea problema: In anul scolar 2008/2009, am fost titulara la o scoala. In anii scolar 2009/2012 am ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale reduse cf.legii 118 din 2010 andreea_in andreea_in Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica si in 2010 am avut redus salariul cu 25%. Acum, in 2015, cativa colegi au introdus actiune pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Neplata diurnei din 2010 visanionut visanionut lucrez la o firma de constructii si din 2006 ne tot trimite prin toata tara pe diverse santiere si din 2010 nu am mai primit diurna. Intrebarea mea este pot ... (vezi toată discuția)