avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor plata parcare
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

plata parcare

Buna ziua,la noi in fata blocului s-a facut o parcare mare, momentan noi ca si locatari nu platim parcarea dar primaria vrea sa ne oblige sa platim abonament de parcare lunar fara sa ne marcheze locurile ceea ce nu mi se pare corect. In restul orasului toti cei care platesc parcare o platesc anual si au locurile marcate. Vreau sa stiu in primul rand cum trebuie sa fim instiintati legal de acest lucru pt ca noi am fost anuntati verbal de femeia care incaseaza banii pt parcare in momentul de fata si ce putem face pt a contesta aceasta hotarare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:22, 15 Martie 2018
Solicitati in scris primariei ( serviciului care se ocupa de parcari) sa va comunice oficial (in scris) care regimul juridic al acelei parcari.
Asociatia de proprietari prin reprezentant legal sa intocmeasca inscris oficial prin cares a solicite serviciului specializat din primarie alocarea unui numar de X locuri de parcare pentru care sa se incheie anual contracte de concesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite szabyku szabyku Buna ziua. De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ocupat abuziv alexciuta alexciuta Buna ziuă, As dori sa stiu următoarele informații. Sunt din Timișoara și locuiesc intr-un bloc mai nou construit, dar care nu are prevazute locuri ... (vezi toată discuția)