avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc

Am castigat un proces in urma caruia am de recuperat o suma de bani. Instanta a incuviintat executarea silita printr-un executor judecatoresc care a formulat cererea in numele meu. Desi incuviintarea de executare silita dateaza din 08 iunie 2017, executorul judecatoresc nu a intreprins nimic pana acum. Ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc.
Stelica Lazar
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:50, 15 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutati cu executorul judecatoresc, vedeti care-i situatia, poate-i bolnav, poate s-a pensionat sau poate-i suspendat. Apoi reveniti cu precizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am castigat un proces in urma caruia am de recuperat ... stelicalaz stelicalaz Buna ziua, Am castigat un proces in urma caruia am de recuperat o suma de bani. Instanta a incuviintat executarea silita printr-un executor judecatoresc care ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Perimare executare? doina_dana doina_dana Buna ziua, Acum 6 luni,pe 2-3 iunie am primit acasa vizita unui executor judecatoresc care a intocmit un proces-verbal deoarece incepuse sa faca actele pt ... (vezi toată discuția)