avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Daca sunt proprietarul unui srl=d ,platesc carte de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Daca sunt proprietarul unui srl=d ,platesc carte de munca'?

Buna ziua! As dori sa cumpar un taxi ,firma pe care o are este n srl-d,am vorbit cu proprietarul si cu contabilul dansului ,si mi sa spus ca nu trebuie sa mai fac din nou alta firma,,pur si simplu sa imi vanda cu tot cu firma ,devin proprietar,si nu o sa platesc nici carte de munca pentru ca lucrez pentru mine.Este adevarat?sau ce trebuie sa fac!?

Alte discuții în legătură

Lichidare imobile de pe firma valentin1193 valentin1193 buna ziua,am suspendat firma,si pe firma am cumparat un spatiu cu bani adusi de mine la inceput ,acum doresc sa stiu solutia cea mai ieftina de a intra in ... (vezi toată discuția)
Inchidere ii cu stoc de marfa, mutare pe srl bobemihai bobemihai Buna ziua. Sper sa pun intrebarile pe aria corecta. Am o interpindere individuala infiintata in 2010, ca activitate comert cu amanutul fara alimentare. Pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in 2018 adrianana adrianana Buna ziua, Am niste intrebari si eu legat de infiintarea unei SRL, am citit niste articole si se pare ca e mai avantajos sa-mi deschid o firma de tip SRL ... (vezi toată discuția)