avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot cumpara intregul pod intr-o casa multifamiliala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot cumpara intregul pod intr-o casa multifamiliala

Sunt proprietarul unui apartament intr-o casa cu doua apartamente. Celalalt apartament este detinut de socrii mei.

As dori sa stiu modalitatile legale (notar/topograf/cadastru) de a intra in posesia intregului pod deci deasupra ambelor apartamente, cu scopul de a-l mansarda. Singura optiune exclusa este cumpararea apartamentului socrilor.

Va multumesc pentru ajutor!
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
badsector, utilizator

Alte discuții în legătură

Mansarda in vila emma_imn emma_imn Buna ziua. In curand familia mea va achizitiona un apartament intr-o vila veche, mai exact etajul 1 al unei vile care are beci, parter, etaj, si mansarda. Mai ... (vezi toată discuția)
Probleme de mansardare adi_todo adi_todo Buna, am niste intrebari legate de mansardarea unei case cu curte comuna. In aceasta curte comuna mai locuieste o familie. Casa, atat a mea cat si a familiei ... (vezi toată discuția)
Mansardarea podului la bloc - legal? blsqt blsqt buna ziua! numele meu e liviu si ma confrunt cu o situatie careia incerc cu ajutorul dumneavoastra si al acestui forum sa ii gasesc o solutie. am cumparat de ... (vezi toată discuția)