avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura imputernicire pentru a folosi masina mostenita ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura imputernicire pentru a folosi masina mostenita in cadrul programului Remat

Buna ziua, am nevoie de o procura eliberata la ambasada romaniei si trebuie sa furnizez eu continutul acesteia.
Situatia este urmatoarea: impreuna cu mama si surorile mele am mostenit o masina (pt care am facut deja succesiunea acum cativa ani) de la tatal meu care a decedat in urma cu cativa ani, iar acum dorim sa dam acea masina la casat prin programul Remat.
Eu si surorile mele dorim sa o imputernicim pe mama noastra sa foloseasca masina in acest program (si sa ii cedam dreptul asupra masinii).
Imi puteti spune, va rog, ce ar trebui scris in continutul procurii notariale?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Acte de succesiune sau act de vinzare/cumparare  ouatu constantin ouatu constantin Sintem 5 frati, 4 baieti din prima casatorie legala si o fata din a doua casatorie(concunbinaj).Eu sint mijlociul si locuiesc in italia(mondragone-caserta) iar ... (vezi toată discuția)
Suucesiune/renuntare la o parte AndreiFi AndreiFi Buna ziua si La Multi Ani! Tatal meu a decedat anul trecut in iulie si trebuie sa recunosc ca nu am facut nici un fel de acte dupa decesul lui. Momentan ... (vezi toată discuția)
Succesiune 3my 3my buna ziua. am o problema : tatal meu a murit acum 2 ani si ceva. mai am o sora , iar mama acum traieste cu alt barbat . noi, copii suntem plecati in ... (vezi toată discuția)