avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare diferența impozit teren la primărie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare diferența impozit teren la primărie

Care este procedura de restituire a diferenței de impozit calculat greșit.Mentionz că în urma partajului succesoral, funcționarul public de la taxe și impozite a înregistrat eronat terenurile conform sentinței civile.

Alte discuții în legătură

Recuperare bani timbrati in plus andreea36 andreea36 Buna-ziua, La un proces de partaj masa succesorala a fost subevaluata (de expert) fata de cat a timbrata initial una din parti(sfatuita grasit de avocat). Am ... (vezi toată discuția)
Executare gresita. sentinta civila. manolacherobert manolacherobert In urma unei sentinte civile din 2002 privind un partaj succesoral, s-a dipus executare sentintei civile privind mai multe terenuri, printre care si un ... (vezi toată discuția)
Taxa pe transfer de propietate mikeg mikeg In urma cu 2 ani am dobandit un teren prin hotarare judecatoreasca, in urma unui proces de partaj succesoral. Am demarat procedurile de carte funciara - ... (vezi toată discuția)