avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ordonanta presedentiala

buna ziua,am un proces in vederea obtinerii unei orddonante presedentiale ((pt a merge cu fetita minora in strainatate la tratament)).pe data de 8 martie 2018 am avut procesul si inca astept si acum pt .pronuntare.intrebarea me a este (care este procedura sau cat trebuie sa astept))pt obtinerea acestei ordonante:va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:51, 16 Martie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie vazut ce este la dosar.
Eu pe ordonanta în 2 luni am avut 6 termene si unul din termene ă fost la o lună.
Dacă se dădeau termene la o lună dura 6 luni...

Situațiile diferă de la caz la caz.
Dacă este ceva urgent incercati sa apelați la avocat specializat.
Dacă e vorba de viata copilului chiar nu ar trebui sa precupetiti niciun efort...

Conform legii puteți apela la sprijin specializat prin avocat în orice moment și aceștia pot acționa imediat ca sa va susțină.
va multumesc,DL AVOCAT care ma reprezinta a spus ((procesul nu sa amanat ,se judeca in regim de urgenta deoarece am adaugat la dosar hartiile precum ca minora este sub supraveghere medicala in UK ))dar,a zis asteptam pronuntarea!!atat.voiam doar sa stiu cat dureaza pana se da pronuntare a......1 luna...2??va multumesc .
Pronunțarea durează 24 de ore daca va judecati pe ordonanta.
Ar trebui ca el sa va spuna .

Ar mai trebui ca sa se.pregateasca si de apel daca va fi cazul pentru ca va trebui să se miște extrem de repede daca se declara apel.
Va multumesc pt raspuns ,ceva totusi nu e in regula((of,sun pe DL avocat ,nu imi raspunde,m/am uitat pe net ca este afisat procesul nr de dosar etc,si nici acolo nu este nimic,este in ...stand_by!!~))nu stiu ce sa fac,odata ce nu vrea sa raspunda pe tell inseamna ca...???nu stiu !!!!!va multumesc .
va rog frumo sdaca se poat e,numai sa va uitati 1 mn atat ,si sa imi raspundeti daca aveti timp.va scriu nr de dosar si imi spuneti dvoastra s/a amanat sau ce este in neregula,va rog din suflet .am fetita sub tratament si trebuie neaparat sa ajung in UK si depind de aceasta ordonanta pt ca sa pot eliber apasaportul minorei.****nr.dosar 1288/291/2018 **judecatoria roman)!!va multumesc.

Alte discuții în legătură

Fosta sotie ma impiedica sa-mi vad copilul cr1st1an_ cr1st1an_ Buna ziua, Am divortat la notar acum un an si cateva luni dar am locuit impreuna cu sotia pana acum o luna. Din casatorie a rezultat o fetita acum in varsta ... (vezi toată discuția)
Programul de vizita stabilit raza de soare raza de soare Am scris aici,cu ceva timp in urma despre problema mea. Am o fetita de 4 ani ,la divort mi-a fost incredintata mie ( cum era si firesc) iar lui i s-a dat 2 ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala pt desfacerea casatoriei AncaZT AncaZT Buna ziua. Ma gasesc in urmatoarea situatie. Sunt in proces clasic de divort si custodie cu fostul meu sot, care initial din motive diverse a tot suferit ... (vezi toată discuția)