avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comisioane bancare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comisioane bancare

Am primit extrasul lunar pe mail de la unicredit, unde am un credit in euro. Pentru prima dată din anul 2011 imi apar in document trei comisioane. Două de transmitere extrase prin posta si un comision de administrare cont toate in euro. Nu am primit documente prin posta niciodată si nu am fost înștiințarea despre comisionul de administrare. Am vorbit si cu cei de la sucursala si cu cei dela call center si am fost si la o sucursala apropiată. Nimeni nu m-a putut lamuri doar mi s-a comunicat că au transmis reclamația mea la un departament care nu mi s-a putu spune cum se numeste. Este corect sa mi se rețină aceste Comisioane?
Cel mai recent răspuns: yoyosicoty , utilizator 12:18, 16 Martie 2018
Până acum ați primit extrase doar pe mail? E posibil ca să fi apărut vreo procedură care îi obligă să trimită cu poșta. Solicitați să vină doar electronic. Cât despre cel de administrare, dacă nu e exagerat de mare, el a tot existat. Băncile au promoții în care în primii...ani nu ai comisioane. Cunosc o situație din asta. Pe vorbe mi s-a spus că e fără comisioane iar în condițiile generale era scris 5 ani. Verificați. Vor răspunde la reclamație, dar durează fiindcă o compun în limba de lemn
Solicitarea a fost ca documentele sa-mi fie transmise prin mail, iar referitor la comision nu am avut nicio promotie. Este un cont de credit din anul 2011. Nu este cont curent de salarii sau de depozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit pentru nevoi personale laura miron laura miron buna ziua, am incheiat in 18.09.2006 un c. d ecredit in euro cu UNICREDIT TIRIAK BANK si in 15.02.2008 comisionul de administrare (fees conform ) s-a marit de ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar brd aliss05 aliss05 Buna ziua, am si eu o intrebare, sunt client Brd cu un credit ipotecar pentru imobil contractat in 2006.Cinform ordonantei 50/2010 se pot percepe numai ... (vezi toată discuția)
Comision lunar de gestionare credit prima casa djv0da djv0da Buna ziua, Am un credit Prima Casa la, obtinut in 26.11.2009. Stiu ca OUG 50/2010 a intrat in vigoare dupa aceasta data si v-as ruga sa imi spuneti daca mai ... (vezi toată discuția)