avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Am lucrat din Ianuarie 2009 pana pe 31 Martie 2016 pt aceeași companie,după am plecat din tara.Momentan sunt însărcinată urmând sa nasc pe 30 Aprile 2018.M-as încadra pt ccc ținând cont ca as ar fi 2 ani și o luna ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:27, 17 Martie 2018
Buna ziua,
Indemnizatia de crestere copil se acorda daca indepliniti stagiul de 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni anterioare lunii in care se naste copilul (nu este obligatoriu ca lunile lucrate sa fie la acelasi angajator si nu este obligatoriu ca lunile se fie consecutive). Din ce spuneti dvs mai sus, indepliniti stagiul de cotizare, deci beneficiati de indemnizatie.
Perioada eligibila pentru dvs. ar fi: mai 2016 - aprilie 2018

In aceasta perioada ,ce statut ati avut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sa iau indemnizatie ? Ancutgabi Ancutgabi Buna ziua, am si eu o nelamurire , eu m-am angajat incepand cu 07 aprilie 2017 si eu am data posibila in care o sa nasc pe 10 aprile 2018 , eu o sa pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizație SimonaMi SimonaMi Buna ziua. Daca am lucrat din ianuarie 2015 pana pe 14 iulie 2016 si acuma sunt însărcinată urmând sa nasc in august voi beneficia de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Nu as mai vrea sa ma intorc la munca pana nasc urmatorul copil Alina si Casiana Alina si Casiana Sunt in crestere copil urmand in luna iulie copilul sa faca 2 ani. sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna septembrie si nu asi mai vrea sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)