avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Politia refuza sa imi ia permisul.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Politia refuza sa imi ia permisul.

Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Decizia a devenit definitiva si irevocabila in 2013. Nu am primit decizia prin posta sau in alt fel. Am aflat ca am pierdut procesul, la 15 zile dupa ultimul termen nu am mai condus 3 luni, am considerat-o caz inchis.
In 28 feruarie 2018 m-am trezit cu politia la usa, am semnat ca am primit decizia ca nu am dreptul sa conduc 60 de zile (suspendarea initiala era 30 de zile) incepand cu 14 martie 2018 si ca trebuie sa predau pana pe 14 martie permisul.
M-am prezentat cu permisul sicu hartia eliberata de politia care mi-a dat amenda la politia care mi-a eliberat permisul si....nu vor sa aplice suspendarea pe motiv ca nu apar in baza de date ca a-si avea permisul suspendat (am mers zilnic o saptamana, si dupa data de incepere a suspendarii)
Cum procedez? Daca refuza in continuare sa il preia, eu nu conduc 60 de zile, nu am sanse ca peste un an sau 2 sa imi vina iarasi hartie cum ca pe baza aceleaiasi hotarari mi se suspenda permisul?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat - politia nu il primeste Flavarc Flavarc In 2012 mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile. Am contestat in instanta, am pierdut procesul in 2013, dar nu am primit decizia definitiva. Dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat anthynidiany anthynidiany În octombrie 2009 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o lună. Am făcut contestaţie şi mi s-a restituit permisul. În ianuarie 2010 am avut ... (vezi toată discuția)
Majorarea suspendării permisului după contestație în judecatoria AntonioHart AntonioHart Bună ziua tuturor, Pe 02.02 am fost oprit de politia rutiera pentru ca nu acordam prioritate pietonului. Am semnat și primit pe loc procesul-verbal. Am ... (vezi toată discuția)