In speta este vorba despre un imobil cu 12 apartamente, in care majoritatea proprietarilor au varsta senectutii si peste. Actualul presedinte ocupa functia de 6 ani cu o intrerupere de un an , fiindca nu am fost multumiti si am ales pe altcineva in locul lui. Timp de un an, asociatia a fost data in judecata, au fost o serie de reclamatii incepand cu primaria si terminand cu ANAF-ul, toate din partea fostului presedinte...asa deci, cel pe care l-am ales , nu a reusit sa faca nimic pentru bloc, a trebuit sa se prezinte in instanta si la tot felul de anchete, care nu au facut altceva decat sa consume timpul si energia omului, care intr-un an s-a declarat satul si a renuntat la functie. Neavand pe cine sa punem presedinte si fiindca niciunul dintre noi nu a vrut sa dizolve asociatia, ne-am zis sa-i mai acordam o sansa "fostului"...nu s-a facut nimic pentru bloc, acoperisul sta sa cada, nu stim niciunul dintre noi cati bani avem in contul de reparatii, avem promisiuni incepand cu.."maine" care nu mai vine fiindca mereu este "azi"!(daca intelegeti ce vreau sa spun). In luna august 2017, l-am vazut ultima oara pe d-nul presedinte, nimeni nestiind nimic de el...mai rau a fost ca nici administratorul nu stia nimic, daca am intrebat de contul bancar, nu a stiut nimeni daca si cat mai avem in cont, mereu existand scuza ca nu au acces la cont...Saptamana trecuta a aparut presedintele nostru care a facut o sedinta- fulger prin care ne-a anuntat ca el pleaca din nou, si sfatul lui ar fi sa-l lasam presedinte in continuare chiar daca nu va fi fizic in tara pe timp nelimitat...toate astea ca sa nu dizolvam asociatia...evident nimeni nu e de acord, si in unanimitate se doreste dizolvarea asociatiei. Eu, doresc sa stiu , in conditiile in care nu are cine sa ocupe aceasta functie, actualul presedinte pleaca din tara, deci chiar daca scriptic ramane in functie, e ca si cum nu e...ce se intampla daca dizolvam asociatia de proprietari? se poate infiinta o asociatie de locatari (preupunem...) sa fie fara statut juridic?...
Cel mai recent răspuns:
jackie1967 , utilizator
17:05, 13 Decembrie 2018