avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... analiza tuica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

analiza tuica

d-na avocat de curand am primit de la soaca mea o sticla de tuica
am baut in prima zi cca 30 gr si pe la 2.00 m-a luat o durere mare a stomacului
a doua oara tot asa idem
a treia zi am baut tot aceeasi cantitate la tara la mine si nu am avut nimic peste noapte si asta m-a pus pe ganduri mai ales ca nu ma inteleg deloc nici cu soacra nici cu nevasta si banuiesc ceva.......
as vrea sa fac o analiza a tuicii
ce trebuie sa fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 17 Martie 2018
Mergeti la DJSP la laboratorul de toxicologie cu sticla cu tuica (este posibil ca nu tuica sa fie problema, ci sticla in care a fost pusa, fara ca aceasta sa fie bine spalata, anterior) si solicitati efectuarea unei analize a tuicii.
Daca borhotul nu a fost distilatat in cazane din cupru, este posibil ca tuica sa contina urme de plumb sau alt metal.
multumesc d-le Popa
la sectorul 6 imi puteti da o locatie si program?
multumesc din suflet
Gasiti pe internet adresa si programul de lucru.
Vedeti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Celebrul ordin 50 din 1990 blajdominica blajdominica :hammeSalutare! Cine ma ajuta si pe mine cu \"celebrul ordin 50 din 1990\". Ce spune ? #-oAm cautat peste tot , dar nu reusesc sa aflu ce contine. X-( Am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)
Secretul din sticla de coca-cola POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Iubitorii de coca-cola trebuie sa citeasca neaparat ce scrie in articolul de mai jos. http://www.cecontineococacola.ro/#index.html Iata ce scrie in fisa ... (vezi toată discuția)