avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli pe pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli pe pfa

Buna seara,mama mea are un PFA,punctul de lucru este in acelasi loc unde are si locuinta,intrebarea mea este acum ...cum pot face sa ii trec cheltuielile pe pfa cum ar fi factura de la gaze care nu este pe firma ci pe numele ei fiind totul in aceeasi curte.(nu este contoar separat)? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:50, 17 Martie 2018
La infiintare, in contractul de comodat sau de inchiriere ati specificat cota parte din utilitati care se suporta de PFA. Se face o dispozitie de plata sau se vireaza in contul proprietarului suma aferenta si se anexeaza o copie dupa factura corespunzatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-cum trebuie sa fac declaratia de venit pentru 2009 in regim real si pina cind? Mircea Cristian Mircea Cristian Am PFA pentru o colaborare,am facut anul trecut estimativul pentru 2009,am o hirtie cu venitul brut si net(oprit la baza 10%),iar acum trebuie sa fac realul ... (vezi toată discuția)
Pfa: nir, deducere utilitati si combustibil, decizie facturare -nelamuriri Maxdim Maxdim Buna ziua, Va deranjez cu cateva nelamuriri pe care le am la inceput de drum cu un PFA ( comert online). Am citit regulamentul forumului si sper sa nu ... (vezi toată discuția)