avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere credit nevoi personale

Ultima plata facuta la credit a fost in aprilie 2013. N-am primit nicio instiintare de executare silita, iar pe just.ro nu exista dosar, nu am gasit nimic. Am primit ieri o notificare de la banca. Pot considera prescrisa aceasta datorie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
florentinbraila2018, utilizator
Dvs puteti sa considerati orice doar instanta de judecata poate constata prescriptia.
Evident ca instanta de judecata stabileste acest lucru, Fiind aproape 5 ani, intrebam daca sansele de a fi prescrisa datoria sunt mari sau mici. Multumesc!
Depinde de data declararii scadente a creditului de catre banca,data ultimei plati.Teoretic sanse aveti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bancar - imposibilitate plata sumer2013 sumer2013 Dupa ce miam pierdut locul de munca in ianuarie 2009 am incetat sa mai platesc si ratele pe care le aveam la un credit bancar. In acel an am primit de la banca ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)
Prescripție datorie Carol12 Carol12 Buna ziua Am făcut un credit in în valoare de 10000 de lei la bcr în anul 2011 Am plătit 6 rate dupa care am ramas fara serviciu,adică nu am mai putut ... (vezi toată discuția)