avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Infiintare poprire pentru un angajat cu numele schimbat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Infiintare poprire pentru un angajat cu numele schimbat

Buna ziua. Am primit la societate o infiintare de poprire pentru un angajat care in momentul de fata nu mai are acelasi nume ca atunci cand s-a dat hotararea judecatoreasca de executare si adresa de infiintare a popririi de catre executor. Acum nu este normal sa se dea o alta hotarare judecatoreasca cu nu.mele actual? Eu pot sa retin banii angajatului care nu are acelasi nume cu cel din adresa de infiintare a popririi?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara danimaria99 danimaria99 din luna noiembrie fostul sot a dus la noul servici actlele necesare ptr a-mi livra firma respectiva banii dar nici in prezent nu am primit nimic mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita (poprire salariu) contestata, obligatiile tertului poprit globalremoteservices globalremoteservices Buna ziua Am primit pe numele unuia dintre salariatii nostrii o poprire. Salariatul ne instiinteaza ca debitul fata de creditorul sau ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie sa trimita executorul unui angajator ptr. infiintarea popririi salariale ptr un angajat? danalex1971 danalex1971 Sunt persoana fizica autorizata si am primit o comunicare din partea unui executor judecatoresc ptr poprirea unei treimi de salariu a unuia din cei 4 angajati ... (vezi toată discuția)