avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat

buna ziua
sunt asociat intro societate comerciala avand functia de administrator,cu 50%parti sociale.As vrea sa stiu daca as putea ca spatiul in care functioneaza firma ,sa-l iau pe numele meu, cu un contract de comodat,iar eu la randul meu sa-l comodatez mai departe societatii noastre.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 19:31, 24 Octombrie 2009
Dvs. in calitate de persoana fizica puteti semna un contract de comodat pentru un spatiu comercial, iar daca in acest contract este inclusa si clauza de subinchiriere, la randul Dvs. veti aveti dreptul sa subinchiriati spatiul cu titlul gratuit, unui SRL.
In aceasta situatie, Dvs. veti avea doua calitati: de sublocator -persoana fizica si de sublocatar -reprezentant (administrator) al SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere spatiu Ramona24 Ramona24 Salut! iN C ONTRACTUL CADRU DE INCHIRIERE SUNT STABILITE ANUMITE CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA LA RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat miceaneacsu miceaneacsu Buna seara, Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva Recent am infiintat o firma si am facut un contract de comodat, ptr. inregistrarea unui punct de ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)