avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... munca la negru
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

munca la negru

Am impacat o lucrare de amenajari interioare cu o doamna, in valoare de 7500 lei. Am dus lucrarea pana la bun sfarsit,a iesit foarte frumos chiar si doamna fiind multumita. Dupa cateva zile ma sunat si ma intrebat daca ii pot scoate o factura iar eu iam spus de la bun inceput ca nu am firma. Ea mi-a spus sa ii dau toti banii inapoi + banii pe materiale ca altfel ma da in judecata. Nu i-am dat banii si ma dat in judecata. A declarat la politie ca lucrarea a fost un dezastru si ca i-am furat 2 sueubelnite si o cumpana in valoare de 5000 lei(nebunie curata,doua surubelnite sa coste 5000lei). Am poze cu lucrarea respectiva,plus filmari facute cand am plecat de acolo in care doamna se juca cu noi pe strada,ne fugarea sa ne gadile si tot felul de jocuri , adica noi ne intelegeam perfect acolo. Ce pot patii in judecata ? Pot risca dosar penal sau inchisoare avand in vedere ca mai am un dosar penal? Poate sa ma bage la puscarie ? Am poze ce dovedesc ca a iesit o frumusete in casa la ea...
Cel mai recent răspuns: onicar98 , utilizator 07:05, 19 Martie 2018
Cineva ?


onicar98 a scris:

Cineva ?

Ma poate ajuta cineva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)
Urmariere penala blonda_valerian blonda_valerian buna.am si eu nevoie de un sfat,o lamurire..in anul 2007,lucram ca si ospatara la un club,unde am avut niste altercatii cu o clienta care nu a dorit sa imi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de un an de zile sunt împreună cu o fată de 14 ani iar eu am 22 ... Benionut22 Benionut22 Bună ziua, Aș dori niște răspunsuri. De un an de zile sunt împreună cu o fată de 14 ani iar eu am 22. Totul a început anul trecut în luna august ... (vezi toată discuția)