avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... valoarea punctului de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

valoarea punctului de pensie

OUG nr./2013 a mai avut motivație, după publicarea ratei inflației și a salariului mediu brut pe economie pe 2012 de Institutul Național de Statistică?Trebuia abrogată OUG respectivă și respectat in continuare calculul valorii punctului de pensie conform algoritmului de calcul prevăzut în art.102.al.2 din legea pensiilor!

Alte discuții în legătură

Calcul indexare pensie 2014 ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Ma poate lamuri cineva in legatura cu calcularea indexarii pensiilor incepand cu 1 ian.2014? Daca indexarea se face cu cca.3,76%,care reprezinta ... (vezi toată discuția)
Valoarea punctului de pensie ARKzad ARKzad De ce CNPP nu a respectat algoritmul de calcul al valorii punctului de pensie precizat în legea pensiilor?Știați că încă din anul 2013 acest algoritm nu ... (vezi toată discuția)
Pensiile cresc odata cu creşterea salariului minim de la 1 iulie 2015 ? florinovici florinovici Aş vrea să ştiu dacă vor creşte şi pensiile odată cu majorarea slariului minim pe economie de la data de 1 iulie 2015... (vezi toată discuția)