avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Recuperare taxe Italia
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Recuperare taxe Italia

Buna Ziua,
Am lucrat pentru mai multe companii din Italia pe vase tip tank chimice si produse petroliere si s-a platit lunar pentru toata aceasta perioada (in jur de 4 ani si jumatate), taxe pentru sanatate si pensie statului italian. Vreau sa va intreb daca pot recupera taxele platite, ca nu doresc sa astept prea mult si cui trebuie sa ma adresez.
Am toate documentele necesare in posesie, Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:38, 18 Martie 2018
Buna ziua,

La o intrebare asemanatoare am raspuns in acest topic

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Aveti si linkuri atasate.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime în italia Scripcaru mihaela Scripcaru mihaela Bună ziua. Am lucrat in Italia 6 ani si 4 luni cu contract si vrea sa stiu dacă pot sa- mi retrag contribuția vărsată pentru pensie daca renunț la acea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe platite statului italian Lovely777 Lovely777 Buna seara, Am lucrat pentru o companie italiana pe vase de croaziera si am platit lunar timp de 3 ani taxe pentru sanatate si pensie statului italian.Vreau ... (vezi toată discuția)
Recuperare contributii sociale italia CSergiu97 CSergiu97 Bună ziua! Am lucrat timp de 1 an si 10 luni pe teritoriul Italiei, cu contract de munca (doua contracte de munca diferite), plătind astfel taxe si ... (vezi toată discuția)