avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Recuperare Contributii Sociale Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Recuperare Contributii Sociale Italia

Bună ziua! Am lucrat timp de 1 an si 10 luni pe teritoriul Italiei, cu contract de munca (doua contracte de munca diferite), plătind astfel taxe si impozite... Cum pot să îmi recuperez contributiile platite statului Italian?
Unde trebuie sa merg, ce trebuie sa fac ? Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Quartulli , utilizator 15:20, 31 August 2024
Am lucrat in Italia(Bari) in perioada Iunie 2007 - Octombrie 2008 cu context de munca .Cum as putea recupera taxele plătite către statul Italian?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera taxele italia miaelaanusca54@gmail.com miaelaanusca54@gmail.com Bunaziua am lucrat 10 ani hn Italia si eu si sotul meu putem recupera taxele si contributel platite statului italian vrem sa ne retragem hn romhnia avem si ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez contributiile platite in strainatate? UnDac UnDac Buna ziua, Pe scurt: am lucrat in strainatate si angajatorul a platit statului italian diferite taxe, gen asigurare medicala si pensie. Nu prea mi s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe italia badoiv badoiv Buna Ziua, Am lucrat pentru mai multe companii din Italia pe vase tip tank chimice si produse petroliere si s-a platit lunar pentru toata aceasta perioada (in ... (vezi toată discuția)