avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Autorizare stivuitorist
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Autorizare stivuitorist

Am absolvit cursurile pt.activitatea de stivuitorist în 2008.cursurile au fost plătite de firma angajatoare dar eu nu am primit niciodată o diplomă sau alte documente.ce pot face acum pt.a mă angaja la o firmă în activitatea de stivuitorist? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:33, 31 Iulie 2023
Bună ziua cu o săptămână în urma am fost concediat și la locul respectiv de munca miau oprit talonul de stivui ce pot face să-l obtin
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2023
CRACIUN CATALIN, utilizator
Daca aveti autorizatia ISCIR in original, talonul se poate viza anual de catre firma unde eventual, va angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma stivuitorist iscir radu2098 radu2098 Buna ziua. Am o intrebare. cum as putea sa imi recuperez diploma iscir de stivuitorist, mentionez faptul ca am autorizatia si talonul dar nu am primit diploma ... (vezi toată discuția)
Revalidarea autorizație iscir ,motostivuitor. Mitta babun Mitta babun Acum 8 ani am făcut cursul de motostivuitorist si m-am angajat la firmă (x) că Motostivuitorist , în urma cursului am primit carnetul iscir ,vizat pentru ... (vezi toată discuția)
Valabilitate autorizatie de stivuitorist raducrisa raducrisa Daca autorizatia de stivuitorist a fost eliberata in decembrie 2013 si ultima viza pe talon este din decembrie 2017, autorizatia mai este valabila? In 2018 ... (vezi toată discuția)