avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier cu victimă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier cu victimă

buna ziua, voi fi scurt.. am avut un accident rutier cu victima si victima a decedat la 2 saptamani de la accident, 87 de ani victima..sa efectuat o expertiza si in raport scrie 15% pentru inculpat si 85% pentru victima vina, avand in vedere ca la momentul respectiv i sa luat alcolemia si a fost 0,90 alcol pur in aer, si eu aveam zero si eram la munca....ok am fost condamnat pentru ucidere din culpa la 1 an si 6 luni cu suspendare avand in vedere ca fapta mea se incadra de la 2-7 ani. bun in data de 13. 12. 2017 am primit hotararea si eu am considerat ca hotararea este buna pentru mine desi aveam dreptul la atac, eu cat si parchetul nu au facut apel, in schimb o femeie care avea grija de batran si are un contract de inchiriere cum ca il va ingriji si se obliga la inmormantare pentru ca pe urma sa ramana cu apartamentul a declarat APEL...ok dupa hotararea data de judecator ( partea responsabila civilmente) a facut apel la hotarare si scrie ca apelul lor vizeaza doar latura civila NU SI PENALA. acuma intrebarea mea este daca nu am facut apel si sunt multumit cu hotararea de 1, an6 luni suspendare CAND INCEPE 1 AN SI 6 LUNI PEDEAPSA PENTRU CA MA INTERESEAZA SI PERMISUL DE CONDUCERE ulterior anulat...pentru ca au trecut deja 3 luni de la apelul partii care era in termen, si nu sa intamplat nimic.. si in urma cu 1 luna am primit de la biroul rutier Cluj si scrie asa - la RAMANEREA DEFINITIVA DIN DATA DE 13. 12. 2017 SE ANULEAZA PERMISU Conform art...DAR HOTARAREA MEA PE LATURA PENALA A RAMAS DEFINITIVA???? SI PE LATURA CIVILA INCA NU??? PENTRU CA SA FACUT APEL SI URMEAZA JUDECAREA CU BAROU ASIGURARI?? CA MA INTREB DE CE MIA TRIMIS DE LA RUTIERA HARTIE CA MI SA ANULAT PERMISUL DIN MOMENT CE SA FACUT APEL SI URMEAZA SA SE REDESCHIDA CAZUL...MULTUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
MoldovanMarian, utilizator
Executarea incepe de la data ramanerii definitive a sentintei , adica dupa judecarea apelului (data pronuntarii hotararii de apel). Dupa terminarea procesului veti legaliza hotararile si le veti depune la politie, ocazie cu care vi se va comunica si data cand puteti sa va inscrieti pentru un nou examen de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Danielaloredana2014@yahoo.com Danielaloredana2014@yahoo.com Buna ziua am si eu o intrbare pe 01 13 2017 am avut un accident am intrat intrun copac A fost accident fara victime Doar ca am refuzat sa dau probe bausem 2 ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.73 etilotest, la ce sa ma astept? andreifcdb andreifcdb In data de 28 decembrie 2011 am avut un accident rutier fara victime, fara alte masini implicate, doar un copac. In aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie ... (vezi toată discuția)
De ce nu e anulat permisul cses cses Buna ziua. In data de 29.02.2016 am fost condamnat la 1 an si 2 luni cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului. In data de 15.03.2016 sentinta a ... (vezi toată discuția)