avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita ,executoru a intocmit actele gresit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita ,executoru a intocmit actele gresit am nevoie de avocat

...
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
isaiadanut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Julea Stefan , Avocat 06:56, 26 Octombrie 2009
tardiv=(sinonim) prescris? ma indoiesc! poate o interpretare exclusivista!!!!! executorului trebuie sa-i cereti punerea in executare a titlului executoriu, a hotaririi instantei de judecata ramasa definitiva si irevocabila investita cu formula executorie. onorariul il plateste creditorul, urmind a fi recuperat, prin cheltuielile de executare de la debitor.
Cand a ramas definitiva si irevocabila sentinta comerciala 13732/17.12.2004?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua aiacata aiacata ce acte necesare trebuie pt un dosar de executare silita ?onorariul se plateste inainte sau dupa?cit costa?va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)