avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului la personalul medical : ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului la personalul medical : as.medical,infirmier,ingrijitor,brancardier

Buna ziua,
Doresc relatii cu privire la fisa postului si anume ,in sarcina cui intra obligativitatea de a intocmi si a revizui fisa postului la personalul medical.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: p1967 , utilizator 19:50, 18 Martie 2018
In general, fisa postului este intocmita de catre departamentul de resurse umane.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post carmenstan carmenstan Cine intocmeste fisa de post ?In atributiunile carui compartiment intra aceasta sarcina?Multumesc! (vezi toată discuția)
Roi si fisa postului - aducere la cunostinta ContSters38557 ContSters38557 Din dispozitiile CM am vazut ca ROI se aduce la cunostinta angajatiilor. Imi puteti spune practic ce ar putea sa insemne aceasta aducere la cunostinta? Daca ... (vezi toată discuția)
Referitor obligații arhivar Adi Adi Adi Adi Buna ziua, as dori si eu o informatie de la dumneavoatra . Sunt referent cu atributii de arhivar in cadrul unei institutii, fara a avea vreun curs in acest ... (vezi toată discuția)