avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am casa in Romania, cum ma afecteaza pasaportul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am casa in Romania, cum ma afecteaza pasaportul cu domiciliu in strainatate,

Cand vin in Romania in vacanta sa zezolv probleme notariale de imputerniciri fara buletin, cu acest pasaport cu domiciliul in straonatate, spunea cineva ca nui se fac acte. Este adevarat?

Alte discuții în legătură

Imputernicire/ buletin expirat pieceofwork pieceofwork Locuiesc in strainatate de mai bine de 3 ani. O sa vin in Romania pentru cateva saptamani si doream sa ii fac diferite imputerniciri mamei mele, dar buletinul ... (vezi toată discuția)
Detinerea unui autoturism in romania de catre un cetatean roman domiciliat in s.u.a. ionicavent ionicavent Intrebarea mea este referitor la detinerea si inmatricularea unui autoturism in Romania de catre un cetatean roman cu domiciliul stabil in S.U.A.... daca ... (vezi toată discuția)
Copil iulik800 iulik800 Buna ziua sunt in italia as dori sa stiu daca tatal fetitei poate sa faca o procura unde sa o imputerniceasca pe mama mea sa vina cu ea in italia in vacanta ... (vezi toată discuția)