avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detinerea unui autoturism in Romania de catre un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detinerea unui autoturism in Romania de catre un cetatean roman domiciliat in S.U.A.

Intrebarea mea este referitor la detinerea si inmatricularea unui autoturism in Romania de catre un cetatean roman cu domiciliul stabil in S.U.A.... daca este legal si posibil.
Cel mai recent răspuns: ionicavent , utilizator 19:56, 25 Ianuarie 2011
Eu cred ca da, daca aveti inca cetatenie romana.Buletin mai aveti?

succes
av. Ileana Schwarz
Am pasaport de cetatean roman domiciliat in State. Buletinul l-am predat cind am fost inregistrat ca "Cetatean roman cu domiciliul stabil in strainatate".Deci nu am o adresa in Romania. Cand vin ,vin in vacanta si calatoresc din oras in oras(vacanta).
Este mai ieftin pt mine sa imi cumpar o masina decat sa inchiriez una. Vreau sa stiu daca pot sa o inscriu in circulatie ? daca este posibilitatea legala, chiar daca nu am Buletin ci doar numai pasaport ? de ce Pasaportul nu ar tine locul Buletinului ? daca o adresa a unei rudenii, sau adresa unui hotel ar fi acceptata din punct de vedere legal (chiar temporara) ??
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
ionicavent, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire/ buletin expirat pieceofwork pieceofwork Locuiesc in strainatate de mai bine de 3 ani. O sa vin in Romania pentru cateva saptamani si doream sa ii fac diferite imputerniciri mamei mele, dar buletinul ... (vezi toată discuția)
Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Reinoirea pasaportului romanesc - buletin expirat - resedinta in londra poppyseed poppyseed Buna ziua tuturor, Sper ca cineva ma poate sfatui in legatura cu situatia mea. Sunt cetatean Roman, stabilit in strainatate din 2006. Pasaportul Romanesc ... (vezi toată discuția)