avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata contributii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata contributii salarii

Buna ziua! M-ar interesa sa stiu daca eu, in calitate de administrator al propriului SRL, cu un singur angajat, pot sa-mi platesc singur contributiile aferente salariului? Stiu ca pt bilantul contabil semestrial e necesara expertiza si demersurile la ANAF ale unui contabil calificat, dar pt plata contributiilor salariului in conturile Trezoreriei ma pot duce si eu, in calitate de administrator? Mentionez ca firma e infiintata in ianuarie si are un singur angajat prin CIM, propria persoana, care nu are vreo calificare in domeniul contabilitatii. Multumesc pt lamuriri!
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
sc.convivium, utilizator

Alte discuții în legătură

Unde se face plata contributiilor pe salarii co.mihai co.mihai Buna ziua! In cazul unui SRL infiintat de cateva saptamani, cu un singur salariat (CIM, norma intreaga) in persoana asociatului unic (si administrator), care ... (vezi toată discuția)
Intarziere depunere declaratie 112 co.mihai co.mihai Buna ziua! M-ar interesa opinia unui contabil calificat, in ceea ce priveste urmatoarea situatie: SRL infiintat in ianuarie 2018 (asociat unic in persoana ... (vezi toată discuția)
Plata salariu srl-d co.mihai co.mihai Buna ziua! Ma numesc Mihai, am infiintat zilele acestea un SRL si intentionez sa-mi intocmesc un CIM la propria firma, cu norma intreaga, 8 ore/zi si salariul ... (vezi toată discuția)