avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Intarziere depunere Declaratie 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Intarziere depunere Declaratie 112

Buna ziua! M-ar interesa opinia unui contabil calificat, in ceea ce priveste urmatoarea situatie: SRL infiintat in ianuarie 2018 (asociat unic in persoana administratorului), un singur angajat cu CIM (incepand cu data de 5 februarie 2018) in persoana administratorului si implicit asociatului unic, cand am completat D010 ANAF-ul mi-a impus raportari trimestriale, INSA stiu ca pt D112 trebuie sa fac raportarea pana pe 25 martie. Problema e ca firma mea e una de consultanta, iar prima plata mi s-a efectuat azi, 27 martie, deci nu am avut de unde sa-mi platesc salariul pe luna februarie, pt ca abia acum mi-au intrat banii in contul firmei. Intrebare: pot depune online, incepand de azi, D112 aferenta salariului din februarie (am semnatura electronica), sau trebuie sa notific ANAF-ul si sa-i informez in prealabil de intarzierea D112? Care-i procedura in cazurile astea? Repet, SRL-ul e al meu si sunt singurul angajat, deci am de depus o singura declaratie privind contributiile pe salariu. Doar ca am depasit data limita pt salariul din februarie si nu stiu cum sa procedez. Multumesc anticipat celui care ma va lamuri!

Alte discuții în legătură

Unde se face plata contributiilor pe salarii co.mihai co.mihai Buna ziua! In cazul unui SRL infiintat de cateva saptamani, cu un singur salariat (CIM, norma intreaga) in persoana asociatului unic (si administrator), care ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii srl ndb ndb Buna dimineata, Am o micointreprindere srl cu un angajat la care platesc 3% impozit pe venit si alte taxe catre stat pentru angajat iar de curand nu mai am ... (vezi toată discuția)
Decl 010 asoc. propr. impozit pe profit agherghina agherghina Asociatiile de Proprietari care nu realizeaza niciun venit de natura economica (chirie spatii sau alte activitati) aveau obligatie sa depuna 010 in ianuarie ... (vezi toată discuția)