avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetățenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetățenie

Buna ziua
Sunt căsătorit cu o cetățeanca romana deja de 21 de ani și avem împreuna 3 copii, toți născuți in România și sunt cetățeni romani)
Întrebarea este ce acte am nevoie pentru acordarea cetățenie romane pentru mine ( sunt moldovan)
Locuesc in România deja de mai mult de 6 ani,lângă Mediaș am și cumpărat o casa și copiii sunt mari dar am omis procedura de cetățenie .
Ajutați-mă va rog cum e mai simplu și ce acte am nevoie , unde sa aplic
Mersi pentru suport
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Oleg76, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters466354 , utilizator 23:23, 23 Martie 2018
In vederea obtinerii cetateniei romane accesati site-ul Autoritatii Nationale pentru Cetatanie din Bucuresti : cetatenie.just.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cetateniei strainilor casatoriti cu cetateni romani DilaraCristina DilaraCristina Sunt casatorita cu cetatean turc de 7 ani,avand impreuna o fetita de 5 ani si jumatate.Sotul meu detine in prezent carte de rezidenta pentru membrii de ... (vezi toată discuția)
Obtinere cetatenie copii aciufu aciufu Buna ziua, Sunt un cetatean roman casatorit cu o cetateanca malaeziana. In incercarea de obtinere a cetateniei romane pentru fiica mea (nascuta in Olanda), ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)