avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Carei judecatorii pot sa ma adresez?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Carei judecatorii pot sa ma adresez?

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea problema: Saptamana trecuta am fost executat silit (poprire pe conturi de unde a si fost retrasa suma) de catre primarie pentru stingerea unei amenzi care a fost anulata prin Decizie Judecatoreasca. Desigur, doresc sa contest poprirea.. Intre timp, mi-am schimbat domiciliul stabil in alta localitate si judet. In conditiile date, carei Judecatorii trebuie sa ma adresez: celei din orasul in care am noul domiciliu stabil sau celei din orasul unde se afla Primaria care a dispus poprirea?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
vmv, utilizator
Cel mai recent răspuns: vmv , utilizator 02:05, 20 Martie 2018
Cred ca intre timp am reusit sa ma auto-lamuresc: contestatia se depune la instanta de judecata la care este arondata autoritatea fiscala emitenta a actelor contestate. Desigur, daca nu sunteti de acord cu aceasta afirmatie, as aprecia sa ma contraziceti inainte de a-mi pune in practica intentiile. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie - data gresita, model plangere, procedura dritaS dritaS buna ziua, am primit in data de vineri 05,02,2016 o amenda pentru depasirea vitezei legale pe raza judetului valcea, ieri 09,02 inaintea expirarii celor 48 ... (vezi toată discuția)
Oprire bani din cont persoanl pt amenzi evascu evascu Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora ... (vezi toată discuția)
Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)