Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea problema: Saptamana trecuta am fost executat silit (poprire pe conturi de unde a si fost retrasa suma) de catre primarie pentru stingerea unei amenzi care a fost anulata prin Decizie Judecatoreasca. Desigur, doresc sa contest poprirea.. Intre timp, mi-am schimbat domiciliul stabil in alta localitate si judet. In conditiile date, carei Judecatorii trebuie sa ma adresez: celei din orasul in care am noul domiciliu stabil sau celei din orasul unde se afla Primaria care a dispus poprirea?
Va multumesc!
Cred ca intre timp am reusit sa ma auto-lamuresc: contestatia se depune la instanta de judecata la care este arondata autoritatea fiscala emitenta a actelor contestate. Desigur, daca nu sunteti de acord cu aceasta afirmatie, as aprecia sa ma contraziceti inainte de a-mi pune in practica intentiile. Multumesc!
Permis auto
otilia_lumi
Buna ziua,
Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)