avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contraventie - data gresita, model ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contraventie - data gresita, model plangere, procedura

buna ziua,
am primit in data de vineri 05,02,2016 o amenda pentru depasirea vitezei legale pe raza judetului valcea, ieri 09,02 inaintea expirarii celor 48 ore m0am prezentat la caseria primariei sighisoara pentru plata a 50% din contraventie.Surpriza a venit la caserie ,cand caserita a spus ca nu poate sa-mi incaseze amenda deoarece agentul de politie a gresit data inscrisa pe procesul verbal notand anul intocmirii cat si anul savarsirii faptei 2015!!!.indrumarea a fost sa fac contestatie.Va rog sa-mi spineti ce am de facut si carei judecatorii trebuie sa ma adresez ,avand in vedere ca pe proces scrie ca o contestatie in termen de 15 zile ma pot adresa judecatoriei orasului Brezoi!Si ce trebuie sa cer?saun sa contest ?Va rog.....
Cel mai recent răspuns: dritaS , utilizator 14:54, 10 Februarie 2016
Contestati masura amenzii si solicitati anularea acesteia, iar cererea va trebui depusa la judecatoria pe a carei raza ati fost oprit de organele de politie.
Imi cer scuze ,trebuie sa mentionez si faptul ca m-am prezentat la ghiseul primariei si ca nu mi s-au luat banii.? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de amenda primita? nds nds Buna ziua, Venind ieri de la Bucuresti, in judetul Valcea comuna Brezoi am primit o amenda de radar, care consta in 2 puncte amenda si 2 puncte ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda rovinieta Rzv24 Rzv24 Buna ziua. Am primit astazi cu aviz de primire (21.02.2019) un proces verbal pentru o amenda de rovinieta constatata in 05.10.2018, data intocmirii procesului ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie de care n-am stiut jericho33 jericho33 buna ziua. am primit instiintare acasa ca trebuie sa predau permisul din cauza cumului de puncte.....stiam ca nu am cumul de puncte asa ca m am prezentat la ... (vezi toată discuția)