avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa functionari publici

Art.68, alin.(1) din OUG 105/2009 lasa la latitudinea institutiilor publice promovarea in clasa a functionarilor publici , prin sintagma "sau daca institutia considera ca studiile sunt utile in activitatea pe care o desfasoara"????Daca da ,mai este nevoie de avizul ANFP??De ce???
Cel mai recent răspuns: cristina12ung , utilizator 21:06, 24 Octombrie 2009
nici eu nu stiu de ce, probabil ca sa fie siguri ca nu gresesc sau ca sa fiu rautacioasa sa mai bage ceva bete in roata, ca doar si pana acum ANFP raspundea la fel.Am colegi care au solicitat punctul lor de vedere inainte de aparitia Ord 105 si tot asa au raspuns ,doar ca acum ord.105 este mai clara si vad ca cel putin la mine la serviciu sint mai flexibili in sensul ca acum si-au dat acordul ptr. promovare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici snadica snadica In 2009 am dat examen pentru promovarea in functia publica clasa I ,consilier,lucrez in compartimentul urbanism si amenajare a teriroriului intr-o primarie de ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici mihaitaene mihaitaene Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, specializarea Administratie Publica, ciclul I Bologna, promotia 2009. Acum am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)
Recurs snadica snadica In 2009 am dat examen pentru promovarea in functia publica clasa I ,consilier,lucrez in compartimentul urbanism si amenajare a teriroriului intr-o primarie de ... (vezi toată discuția)