avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ajutor înmormântare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ajutor înmormântare

Buna seara! Bunicul meu, a cotiza timp de 32 ani, la o asociatie de ajutor reciproc( S.A.R.D Marasesti, VN). In ultimii 4 ani, nu a mai cotizat din cauza problemelor de sanatate survenite. In urma decesului acestuia, am incercat sa achit suma restanta si sa ridic suma cuvenita. Accestia au refuzat categoric, motivand ca, dupa 3 ani se claseaza automat dosarul, cu mentiunea `rau platnic`. Se mai pot recupera banii cumva? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Annya_1, utilizator

Alte discuții în legătură

Vaduva veteran razboi - deces forgi forgi Bunica mea a decedat, stiu ca primea pensie de veteran dupa bunicul meu, decedat in urma cu 20 ani. In acest caz exista posibilitatea unui ajutor din partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bunica mea a incetat din viata,ea a cotizat aproape ... mirelutzzza mirelutzzza Buna ziua! Bunica mea a incetat din viata, ea a cotizat aproape 40 ani la SARD Muncitorul Marasesti.Acum, cand am fost sa ridic ajutorul de inmormantare, am ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata esalonare apa nova bsb1975 bsb1975 Buna ziua, Blocul in care locuiesc are o esalonare a restantelor la Apa Nova ce se intinde pe o perioada de 12 luni. Mai sunt de plata acum 5 si odata cu ... (vezi toată discuția)