avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... vaduva veteran razboi - deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

vaduva veteran razboi - deces

Bunica mea a decedat, stiu ca primea pensie de veteran dupa bunicul meu, decedat in urma cu 20 ani. In acest caz exista posibilitatea unui ajutor din partea Asociatiei Nationale a veteranilor de razboi (specificata in lege) pt inmormantare ?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 02:36, 3 Iulie 2012
Probabil daca a cotizat lunar la aceasta Asociatie a veteranilor de razboi, trebuie sa primeasca si ajutor de inmormantare. Incercati si la Casa de ajutor reciproc a pensionarilor si acolo se cotizeaza si chiar la Casa de pensi mergeti cu o copie dupa certificatul de deces. Dumnezeu sa o ierte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de deces ContSters167230 ContSters167230 buna ziua! tatal meu a decedat in iulie 2010 si nu era pensionar.el locuia cu bunica mea, pensionara de c.a.p.si cu pensie de veteran de razboi. ea a primit de ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru inmormantare - urmas veteran de razboi deeutza4miky deeutza4miky am si eu o intrebare... bunica mea in varsta de 83 de ani a decedat acum 4 zile! este urmasa de veteran de razboi luand toate pensie de urmas de veteran si ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces pentru veterani de razboi iongatejoiu iongatejoiu Mama mea (93 ani-decedata) a fost pensionara de stat si primea pensie, iar ca si vaduva de veteran de razboi, primea pensie si de la Veterani compusa din ... (vezi toată discuția)