Buna seara e normal sa primesti condamnare 1 an inchisoare cu executare pentru un geam spart? Precizez ca nu am avut niciodata probleme cu politia cazier curat nu am fost citat nu absolut nimic eu muncesc in germania si ma trezesc ca am condamnare de un an in tara ma poate extrada se poate face ceva? Va rog mult un raspuns
Apelati urgent la avocat ca sa va studieze dosarul penal si sa vada exact despre ce este vorba.
Daca ati fost judecat si condamnat in lipsa se poate ajunge la o pedeapsa cu executare dar poate aveti sansa sa scapati de condamnarea cu executare daca avocatul va poate ajuta.
Va multumesc mult un alt aspect vreau sa va mai intreb eu in doi februarie anul acesta am fost condamnat se poate emite un mandat european? Precizez ca ieri am aflat pe internet
Domnule avocat nu exista prejudiciu nu am sustras nimic pur si simplu am spart un geam eu locuiesc in germania iar cand sa intamplat asta am dat adresa din germania sa ma citezr la proces dar nu am primit nimic
Buna ziua!
David alexandru
Am o intrebare pentru dumneavoastra, am de executat pedeapsa de un (1)an cu executare pentru un geam spart, problema este ca eu cu sotia am trimis bani unui ... (vezi toată discuția)