avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal

Buna seara e normal sa primesti condamnare 1 an inchisoare cu executare pentru un geam spart? Precizez ca nu am avut niciodata probleme cu politia cazier curat nu am fost citat nu absolut nimic eu muncesc in germania si ma trezesc ca am condamnare de un an in tara ma poate extrada se poate face ceva? Va rog mult un raspuns
Cel mai recent răspuns: David alexandru , utilizator 22:20, 19 Martie 2018
Apelati urgent la avocat ca sa va studieze dosarul penal si sa vada exact despre ce este vorba.
Daca ati fost judecat si condamnat in lipsa se poate ajunge la o pedeapsa cu executare dar poate aveti sansa sa scapati de condamnarea cu executare daca avocatul va poate ajuta.
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc mult un alt aspect vreau sa va mai intreb eu in doi februarie anul acesta am fost condamnat se poate emite un mandat european? Precizez ca ieri am aflat pe internet
Daca nu v-ati prezentat la judecata, este posibil, desi nu cred ca e vorba doar de un geam.
Domnule avocat nu exista prejudiciu nu am sustras nimic pur si simplu am spart un geam eu locuiesc in germania iar cand sa intamplat asta am dat adresa din germania sa ma citezr la proces dar nu am primit nimic
Trebuie studiat dosarul de up, dosarul de instanta, este important de vazut cum s-a facut procedura de citare daca spuneti ca ati indicat o adresa.
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Buna ziua! David alexandru David alexandru Am o intrebare pentru dumneavoastra, am de executat pedeapsa de un (1)an cu executare pentru un geam spart, problema este ca eu cu sotia am trimis bani unui ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa extradare nicu_75 nicu_75 Buna ziua! Am fost retinut in baza unui mandat de arestare european in luna iunie 2013, fiind condamnat in 2004 la 10 ani de inchisoare cu executare(sentinta ... (vezi toată discuția)