avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fosa septica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fosa septica

Buna am o fantana in curte si ñu vreau sa o mai folosesc as putea sa o folosesc ca fosa séptica? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 11:26, 20 Martie 2018
Nu aveți voie, poluați pânza freatică.

Art. 27
(2) Fântâna trebuie amplasată şi construită, astfel încât să fie protejată de orice sursă de poluare şi să asigure accesibilitatea. În situaţia în care construcţia fântânii nu asigură protecţia apei, iar adâncimea acviferului folosit este mai mică de 10 m, amplasarea fântânii trebuie să se facă la cel puţin 10 m de orice sursă posibilă de poluare: latrină, grajd, depozit de gunoi sau deşeuri de animale, coteţe etc.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
Fosa, fântână, padoc limite de proprietate keops_mic keops_mic Buna ziua, Tatăl meu are un teren de 500 m2 fără nici o utilitate și doreste sa își facă: - o fântână pt asa uda copacii - o fosa septica pt ca ... (vezi toată discuția)