avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Autorizare stivuitorist
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Autorizare stivuitorist

Am lucrat la o firmă unde a trebuit să fac un curs pt.a primi autorizația de stivuitorist.cursul a fost plătit de firma .Am absolvit dar nu am primit nici un document.au fost oprite de firmă. Ce pot face acum pt.a avea în posesie un document în vederea angajării pe postul de stivuitorist?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:14, 20 Martie 2018
Nu mai repostati in alta sectiune de forum, aceeasi discutie, la care deja ati primit un raspuns www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare stivuitorist Irinel79 Irinel79 Am absolvit cursurile pt.activitatea de stivuitorist în 2008.cursurile au fost plătite de firma angajatoare dar eu nu am primit niciodată o diplomă sau ... (vezi toată discuția)
Necesita autorizarie de constructie pentru a monta termopane Sonkovics Andrei Sonkovics Andrei Buna ziua !Am o terasa la mansarda cu vedere catre gradina si am montat geamuri termopan fara a modifica golul si in loc de lemnul care era pe post de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie Lev1 Lev1 Buna ziua. Am o intrebare In legatura cu autorizația de stivuitorist anul asta mia venit autorizația si trebuie vizată anul asta sau dupa 4 ani (vezi toată discuția)