avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Autorizatie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Autorizatie

Buna ziua. Am o intrebare In legatura cu autorizația de stivuitorist anul asta mia venit autorizația si trebuie vizată anul asta sau dupa 4 ani
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
Lev1, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:34, 9 Iunie 2019
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Viza anuala se pune pe talon in urma unei examinari medicale efectuate de catre medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale (obligatoriu sa fie mentionat "apt" pe fisa de aptitudine) si a unei instruiri efectuate prin grija RSVTI din cadrul firmei.
Autorizatia se avizeaza la 4 ani de catre ISCIR in urma absolvirii unui curs de perfectionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon iscir ContSters460056 ContSters460056 E legal,sau am dreptul de a lucra pe stivuitor daca mi sa vizat talonul pe verso?au trecut cei 4 ani si mi sa mai vizat 2 ani pe verso,multumesc (vezi toată discuția)
Revalidarea autorizație iscir ,motostivuitor. Mitta babun Mitta babun Acum 8 ani am făcut cursul de motostivuitorist si m-am angajat la firmă (x) că Motostivuitorist , în urma cursului am primit carnetul iscir ,vizat pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizație stivuitorist Bibian Bibian În anul 2017 am avut aviz pe talonul de stivuitorist in 2018 nu l am avizat deoarece nu am lucrat in domeniu si anul acesta as vrea sa il avizez iar...care ... (vezi toată discuția)