avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Autorizație stivuitorist
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Autorizație stivuitorist

În anul 2017 am avut aviz pe talonul de stivuitorist in 2018 nu l am avizat deoarece nu am lucrat in domeniu si anul acesta as vrea sa il avizez iar...care sunt pasii
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:02, 25 Iunie 2019
Daca autorizatia emisa de ISCIR este in termen de valabilitate, avizul pe talon se obtine prin RSVTI de la nivelul firmei unde va desfasurati activitatea. Se face o examinare medicala, o instruire cu instructiuni proprii ssm si dupa caz, se da proba practica.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Atentie!
Cu viza obtinuta de la operatorul RSVTI din cadrul firmei puteti desfasura activitatea doar pe teritoriul acelei firme si doar cu utilajele pe care ati fost instruit..
intrebati acel operator RSVTI, va v-a lamuri mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revalidarea autorizație iscir ,motostivuitor. Mitta babun Mitta babun Acum 8 ani am făcut cursul de motostivuitorist si m-am angajat la firmă (x) că Motostivuitorist , în urma cursului am primit carnetul iscir ,vizat pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizația de stivuitorist Ionut Toma Ionut Toma Salutare, încă de la angajare autorizația de stivuitorist a fost luată de către firma unde lucrez. Întrebarea mea este daca ceea ce au făcut ei este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie Lev1 Lev1 Buna ziua. Am o intrebare In legatura cu autorizația de stivuitorist anul asta mia venit autorizația si trebuie vizată anul asta sau dupa 4 ani (vezi toată discuția)