avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Talon ISCIR
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Talon ISCIR

E legal,sau am dreptul de a lucra pe stivuitor daca mi sa vizat talonul pe verso?au trecut cei 4 ani si mi sa mai vizat 2 ani pe verso,multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:47, 14 Februarie 2018
Bună ziua. Aici gasiți mai multe informații www.iscir.ro/doc/legislatie/CR4CR82009.pdf În principiu, nicio autorizație eliberată de ISCIR, pentru orice domeniu, nu este valabilă fara viza anuală, pe anul în curs, existentă pe talonul ce însoțește această autorizație.. Pentru mai multe detalii citiți acel link sau luați legătura cu operatorul RSVTI din cadrul firmei unde lucrați.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
Ionut.ion, utilizator
Cred ca le-ati amestecat putin.
Autorizatia se reinoieste de catre ISCIR la 4 ani, in urma absolvirii unui curs de perfectionare. De regula se emite o autorizatie noua.
Viza pe talon este anuala si se pune de catre responsabilul RSVTI din firma unde va desfasurati activitatea in urma hotararii comisiei numite prin decizie la nivelul firmei si in baza examinarii medicale periodice.
Gasiti mai multe informatii aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie Lev1 Lev1 Buna ziua. Am o intrebare In legatura cu autorizația de stivuitorist anul asta mia venit autorizația si trebuie vizată anul asta sau dupa 4 ani (vezi toată discuția)
Revalidarea autorizație iscir ,motostivuitor. Mitta babun Mitta babun Acum 8 ani am făcut cursul de motostivuitorist si m-am angajat la firmă (x) că Motostivuitorist , în urma cursului am primit carnetul iscir ,vizat pentru ... (vezi toată discuția)
Atestat stivuitorist - talon nevizat 2020user2020 2020user2020 Buna ziua ! Am obtinut carnetul de stivuitorist in anul 2017 , acesta mi-a fost vizat de firma la care am profesat câteva luni pe acest post, apoi am mai ... (vezi toată discuția)